Vacatures en stages

Vacatures

Momenteel heeft Vogeltrekstation geen open vacatures.

Stages

Het is mogelijk om bij Vogeltrekstation een stage of onderzoeksproject te doen. Vogeltrekstation is een erkend leerbedrijf van SBB. We hebben niet altijd kant-en-klare onderwerpen, de inhoud en duur van een stage gaat altijd in overleg. Voor snuffelstages is onze organisatie niet geschikt, we stellen de minimale duur van een stage op een maand.

We hebben vooral ruimte voor analysewerk en voor mensen met enige ervaring en interesse in GIS. Deelname aan veldwerk is, hoewel beperkt, ook mogelijk. Het kan dan handig zijn indien je over een rijbewijs (en eventueel een auto) beschikt. Wanneer je bij Vogeltrekstation stage of onderzoek komt doen, ben je in ieder geval altijd welkom om eens mee te kijken op ons ringstation VRS Dassenbos.

Ook hebben we ruimte voor mensen die het werk op Vogeltrekstation willen leren kennen en niet terugdeinzen voor eenvoudig maar belangrijk uitzoekwerk in ons archief. Denk aan het natrekken van opmerkelijke terugmeldingen, het zoeken naar buitenlandse terugmeldingen zonder ringgegevens, etc. 

Interesse? Neem dan contact op!