Draag bij aan de ontwikkeling van www.vogeltrekatlas.nl met een donatie! Als dank krijgt u een set van vijf ansichtkaarten cadeau (zie de afbeelding). Op de ansichtkaarten staat een prachtige afbeelding van een vogel, met op de achtergrond de ring- en terugvangsten van deze soort, zoals te zien is op de Vogeltrekatlas. De kaarten zijn geïllustreerd door ringers Kim Peterse en Eveline van der Jagt.

Wanneer u €100,- of meer doneert, kunt u ervoor kiezen een vogelsoort te adopteren. Op de pagina van deze soort op Vogeltrekatlas.nl komt dan uw naam te staan. 
De optie om een soort in te vullen verschijnt vanzelf zodra u het bedrag van €100,- of €150 aanklikt. Als u niet wilt dat uw naam verschijnt op de website Vogeltrekatlas.nl, laat dit vak dan leeg.

Let op: U kunt deze donatie als gift aftrekken van de belasting (mits uw totale giften meer bedragen dan het drempelbedrag). Download hier de brief over de ANBI status van de KNAW en Vogeltrekstation.

De bedragen die u kunt doneren zijn €15,00; €25,00; €50,00; €75,00; €100,00 en €150,00. Achter de opties hieronder staat nog een bedrag met een + of een - ervoor, dit kunt u negeren.
Wilt u meer doneren, neem dan contact op met Natasja van Nijen van Vogeltrekstation, te bereiken op n.vannijen@nioo.knaw.nl

U hoeft geen verzendkosten te betalen als u alleen een donatie doet en niets anders bestelt. Er komt dan de optie voor gratis levering i.v.m. de Vogeltrekatlas tevoorschijn bij het afrekenen, klik deze aan. Combineert u uw bestelling met andere producten uit de webshop, dan betaalt u de reguliere verzendkosten.

Kijk hier om te zien hoe uw geld wordt besteed.

SKU: VTAD
Catalog: 
15,00€