!!LET OP: I.v.m. verhuizing van de webwinkel naar een nieuwe website is de webwinkel gesloten vanaf vrijdag 17 maart tot en met 31 maart 2023. Vanaf 1 april kan er weer besteld worden in de vernieuwde website!!

In de winkel van Vogeltrekstation, vindt u meetapparatuur, literatuur en andere artikelen die nodig zijn voor het veldwerk. Ringen en vangmaterialen worden uitsluitend verkocht aan ringers in bezit van een geldige machtiging. Het is voor ringers met een geldige machtiging mogelijk om via ons netten van een speciaal type te bestellen dat buiten ons standaardaanbod valt. Stuur hiervoor een mail naar: info@vogeltrekstation.nl

Vogeltrekatlas

U kunt met een bijdrage helpen met de ontwikkeling van www.vogeltrekatlas.nl. Als dank ontvangt u een mooie set kaarten! Lees hier meer over de donatieopties


Één van de vijf ansichtkaarten uit de set

 

Prijzen zijn inclusief BTW.

Maak hieronder uw keuze uit de catalogus, en voeg de items die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagentje. Als u klaar bent met winkelen, gaat u naar afrekenen.

Indien u van ons een kortingscoupon heeft ontvangen, kunt u de code invullen om uw korting op de bestelling toe te passen. U dient daarvoor ingelogd te zijn. Per bestelling kan slechts één couponcode verwerkt worden.

Betaalt u met IDEAL, dan worden de bestelde producten direct verzonden. Voor Belgische klanten is er een mogelijkheid om te betalen met Bancontact, kies voor IDEAL en vervolgens kunt u Bancontact selecteren.

Indien u een factuur wilt ontvangen, ontvangt u als ringer de producten en volgt de factuur later. Voor niet-ringers en bestellingen vanuit het buitenland die middels een factuur voldaan worden geldt dat er geleverd wordt na betaling.

De betalingstermijn bedraagt 20 dagen vanaf de factuurdatum. Vogeltrekstation kan factuurbetalingen éénzijdig annuleren indien u in het verleden betalingsachterstand heeft opgelopen of nog openstaande facturen heeft.

Beschikt u al over een account in onze webwinkel? Dan kunt u hier inloggen. NB. Ringers moeten eerst ingelogd zijn voordat ze artikelen kunnen zien/bestellen waarvoor een geldige ringmachtiging nodig is.