Één van de vijf ansichtkaarten uit de set

Welkom in de winkel van Vogeltrekstation. Hier vindt u meetapparatuur, literatuur en andere artikelen die nodig zijn voor het veldwerk. Ringen en vangmaterialen worden uitsluitend verkocht aan ringers in bezit van een geldige machtiging. Het is voor ringers met een geldige machtiging mogelijk om via ons netten van een speciaal type te bestellen dat buiten ons standaardaanbod valt. Stuur hiervoor een mail naar: info@vogeltrekstation.nl

Vogeltrekatlas

U kunt met een bijdrage helpen met de ontwikkeling van www.vogeltrekatlas.nl. Als dank ontvangt u een mooie set kaarten! Lees hier meer over de donatieopties

 

Prijzen zijn inclusief BTW.

!Prijzen van RVS 3.3, 7.0 en 9.0 mm zijn in prijs verlaagd!

Maak hieronder uw keuze uit de catalogus, en voeg de items die u wilt bestellen toe aan uw winkelwagentje. Als u klaar bent met winkelen, gaat u naar afrekenen.

Betaalt u met IDEAL, dan worden de bestelde producten direct verzonden. Indien u van ons een kortingscoupon heeft ontvangen, kunt u de code invullen om uw korting op de bestelling toe te passen. U dient daarvoor ingelogd te zijn. Let op: per bestelling kan slechts één couponcode verwerkt worden. Alle couponcodes hebben een onbeperkte geldigheidsduur.

Indien u niet over online bankieren beschikt, kunt u ervoor kiezen een factuur te ontvangen. U ontvangt de factuur tegelijk met uw bestelling en maakt het vermelde bedrag over volgens de op de factuur vermelde instructies. Voor bestellingen vanuit het buitenland die middels een factuur voldaan worden geldt dat er geleverd wordt na betaling. Dit geldt ook voor bestellingen van niet-ringers.

De betalingstermijn bedraagt 20 dagen vanaf de factuurdatum. Vogeltrekstation kan factuurbetalingen éénzijdig annuleren indien u in het verleden betalingsachterstand heeft opgelopen of nog openstaande facturen heeft.

Beschikt u al over een account in onze webwinkel? Dan kunt u hier inloggen. NB. Ringers moeten eerst ingelogd zijn voordat ze artikelen kunnen zien/bestellen waarvoor een geldige ringmachtiging nodig is.