Vacatures

Vogeltrekstation is per direct op zoek naar een Projectmedewerker (0,6 FTE) Vacaturenummer Projectmw-VT-2125. Kijk hier voor meer informatie en direct solliciteren!

Stages

Het is mogelijk om bij Vogeltrekstation een stage of onderzoeksproject te doen. Vogeltrekstation is een erkend leerbedrijf van SBB. We hebben niet altijd kant-en-klare onderwerpen, de inhoud en duur van een stage gaat altijd in overleg. Voor snuffelstages is onze organisatie niet geschikt, we stellen de minimale duur van een stage op een maand.

We hebben vooral ruimte voor (eenvoudiger) analysewerk en voor mensen met enige ervaring en interesse in GIS. Deelname aan veldwerk is, hoewel beperkt, ook mogelijk. Het kan dan handig zijn indien je over een rijbewijs (en eventueel een auto) beschikt. Wanneer je bij Vogeltrekstation stage of onderzoek komt doen, ben je in ieder geval altijd welkom om eens mee te kijken op VRS Dassenbos

Als je interesse hebt in stage lopen, neem dan contact op.

Op dit moment zijn we per direct op zoek naar een MsC of bachelor student voor een project waarbij je dispersie analytseert van merels aan de hand van ring- en terugmeldgegevens. Lees meer.