Vacatures

Stages

Het is mogelijk om bij Vogeltrekstation een stage of onderzoeksproject te doen. Vogeltrekstation is een erkend leerbedrijf van SBB. We hebben niet altijd kant-en-klare onderwerpen, de inhoud en duur van een stage gaat altijd in overleg. Voor snuffelstages is onze organisatie niet geschikt, we stellen de minimale duur van een stage op een maand.

We hebben vooral ruimte voor (eenvoudiger) analysewerk en voor mensen met enige ervaring en interesse in GIS. Deelname aan veldwerk is, hoewel beperkt, ook mogelijk. Het kan dan handig zijn indien je over een rijbewijs (en eventueel een auto) beschikt. Wanneer je bij Vogeltrekstation stage of onderzoek komt doen, ben je in ieder geval altijd welkom om eens mee te kijken op VRS Dassenbos

Ook hebben we ruimte voor mensen die het werk op Vogeltrekstation willel leren kennen en niet terugdeinzen voor eenvoudig maar belangriujk uitzoekwerk in ons archief. Denk aan het natrekken van opmerkelijke terugmeldingen, het zoeken naar buitenlandse terugmeldingen zonder ringgegevens, etc. 

Als je interesse hebt in stage lopen, neem dan contact op.

Op dit moment zijn we per direct op zoek naar twee MsC of bachelor studenten voor twee projecten waarin je helpt een goede methode te vinden voor het detecteren van virusmateriaal in vogelveren Lees meer.

Right now, we are looking for two MsC or bachelor students for two projects where you help edvelop methods to detect virus material in bird feathers. Read more.