Het is weer mogelijk om uw ringmachtiging of assistent-ringer verklaring te verlengen. Uw machtiging is dan weer tot  1 maart 2017 geldig.

Als u uiterlijk 21 februari 2016 verlengt dan ontvangt u uw machtiging voor 1 maart 2016. Verlengen kan alleen wanneer al uw ringgegevens uit 2015 zijn ingevoerd, en uw certificeringstatus nog geldig is.

Vanaf dit jaar moet u eerst inloggen op de website van het vogeltrekstation voordat u uw machtiging kunt verlengen. Inloggen is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de beveiligde omgeving van onze website. In de toekomst zullen we deze beveiligde omgeving vaker gaan gebruiken.

 

Verlengen is HIER mogelijk

 

INLOGGEN

Inloggen kan op elke pagina van de Vogeltrekstation-website via de knop ‘inloggen’ linksonder of via het menu WEBWINKEL -> Inloggen. U kunt op deze pagina ook een ‘Nieuw wachtwoord aanvragen’ als u uw oude wachtwoord vergeten bent.  

 

ACCOUNT AANMAKEN

Als u nog geen inlogaccount heeft op de Vogeltrekstation website kunt u deze aanmaken onder het tabblad ‘Nieuw account aanmaken’ . U moet het nieuwe account dan per email verifieren.

Wij raden u aan om het gedeelte in uw emailadres voor de @ als accountnaam te gebruiken en hetzelfde emailadres als in Griel te gebruiken.

Wij moeten handmatig  ´ringvergunninghoudersrechten’ aan uw account ‘koppelen (zodat u bijvoorbeeld ringen kunt kopen in de webwinkel), dit kan enkele dagen duren. U kunt dan wel al uw machtiging verlengen.

 

VERLENGING 2016

Als u bent ingelogd op de Vogeltrekstation website dan kunt u via deze link uw machtiging of assistent verklaring verlengen.

Als u de boodschap ‘Geen toegang’ krijgt, dan bent u niet ingelogd. Dit kunt u dan alsnog doen door linksonder op de pagina op ‘Inloggen’ te klikken.

 

BEEINDIGEN

Indien u niet voor 1 juli 2016 verlengt, wordt uw machting of verklaring automatisch beëindigd. Opzeggen van uw machtiging of assistent-verklaring kan ook per email (maar verlengen dus niet).