Het is winter, en dat betekent voor de meeste ringers dat het ringen op een laag pitje staat. Het is een goede tijd om wat eventueel achterstallige ringgegevens in te voeren in Griel. Maar het betekent ook dat het nu mogelijk is om uw machtiging of aspirant-verklaring voor het volgende ringseizoen op orde te maken! Het webformulier om verlenging aan te vragen voor 2020 is nu open. Klik op onderstaande link om deze in te vullen.

Vraag verlenging aan

Na het invullen van het formulier krijgt u een ontvangstbevestiging via e-mail. Wanneer u deze niet ontvangt, is het formulier misschien niet goed verzonden. Neem in dat geval even contact op.

Nadat u verlenging heeft aangevraagd, moet deze nog verwerkt worden door Vogeltrekstation. Dit neemt enkele weken in beslag. Wanneer u verlenging aanvraagt voor 7 februari staat uw machtiging gegarandeerd klaar op 1 maart in Griel. Daar kunt u deze straks zelf downloaden.
 

Vakantie

Vogeltrekstation is gesloten met de kerstvakantie. We zijn twee weken dicht, van maandag 23 december tot en met vrijdag 3 januari.
 

Theorie-examen

Op de Ringersdag hebben we een oproep gedaan aan alle ringers om vragen te bedenken voor het theorie-examen dat wij willen gaan maken. U kunt het document links op deze pagina gebruiken om in te vullen en naar Vogeltrekstation op te sturen, maar u mag het ook direct mailen naar Jolien Morren.

Fijne feestdagen!

 

Leadfoto: kokmeeuwen op ijs, gefotografeerd door Vincent van der Spek