Het is vanaf nu mogelijk om u aan te melden voor de Ringersdag op zaterdag 11 december 2021! Klik op onderstaande link om naar het registratieformulier te gaan. U kunt zich aanmelden voor 2 opties, afreizen naar de locatie of online de dag volgen. Voor beide opties is aanmelden verplicht. Onder de link kunt u meer informatie lezen over de dag.

Klik hier voor aanmelden

Programma
De Ringersdag is hét moment om ringers uit alle delen van het land te ontmoeten en te spreken. Het programma is gevuld met interessante lezingen en leerzame workshops. De Ringersdag is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is! U hoeft dus niet geregistreerd te staan als (aspirant-)ringer bij Vogeltrekstation om te mogen komen. Stuur dus vooral dit bericht door aan iemand waarvan u weet dat hij of zij ook graag zou deelnemen!

Klik hier voor het voorlopige programma
 
Let op bij de aanmelding
De dag begint met de ALV van de Ringersvereniging, waar alleen leden van de Ringersvereniging bij aanwezig mogen zijn. In de middag zijn er meerdere workshops georganiseerd, waarvan u er één kan kiezen om bij te zijn. Bij de mentorworkshop verdient u bij deelname mentorstatus, als u ook voldoet aan de andere eisen.
 
Locatie
De locatie van de Ringersdag is dit jaar ’t Veerhuis te Nieuwegein, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein. Door de huidige pandemie konden wij niet terecht bij de WUR en moesten we uitwijken van de locatie waar we afgelopen jaren de dag hebben georganiseerd. Kom dus niet naar Wageningen, maar reis af naar Nieuwegein!
 
COVID-19
Wij houden de maatregelen in de gaten, wanneer het door het Vogeltrekstation of de locatie onveilig wordt geacht zal de live bijeenkomst worden afgelast. De online bijeenkomst zal dan doorgaan voor iedereen. De locatie heeft een maximum van 120 deelnemers en bij aankomst zal gevraagd worden om een QR-code door de locatie.
 
Lunch
In het gebouw is een restaurant waar u lunch kunt kopen. Bij specifieke dieetwensen kunt u eigen lunch meenemen, maar wij vragen u dan deze buiten het restaurant te nuttigen. Er zal in ieder geval koffie, thee en wat lekkers klaarstaan bij binnenkomst.
 
Route en parkeren
Wanneer u met de auto komt, kunt u het adres Nijemonde 4 in Nieuwegein invoeren in uw navigatie. U kunt direct naast het gebouw kostenloos parkeren. Wanneer u met het OV komt, reist u naar treinstation Utrecht Centraal en neemt u sneltram U-OV Tram 60 naar tramhalte Nieuwegein-Zuid, waarna het nog een klein eindje lopen is.

Bestellingen
Als u wilt dat wij een bestelling van de webshop of zoönose materiaal meenemen naar de Ringersdag. Bestel dan uiterlijk voor zondag 5 december uw spullen of materiaal en geef bij de opmerkingen aan dat u het tijdens de Ringersdag wilt ophalen. 

 

Foto: Benno Stortelder