7 maart 2011 - In tegenstelling tot wat eerder vermeld is wordt de aanstaande CES/DAG op 12 maart in gebouw Gaia gehouden, en niet in het nieuwe onderkomen van het NIOO. De toegang tot het nieuwe NIOO is vanwege werkzaamheden rondom het gebouw in het weekend dermate slecht dat we hebben besloten uit te wijken naar de collega's van de WuR. Komende vanuit Ede gaat u rechtsaf op de rotonde ter hoogte van de WUR gebouwen. Het is het tweede gebouw aan de rechterkant, en er is voldoende parkeergelegenheid. Komt u met  het OV dan neemt u de trein naar Ede-Wageningen en dan bus 88 naar Wageningen. Na 10 minuten uitstappen aan de Droevendaalsesteeg.

We hadden u graag ontvangen in ons nieuwe gebouw en u rondgeleid, maar dat houdt nog van ons tegoed totdat binnen en buiten alles volledig ingericht is. Iedereen die zich via email heeft aangemeld ontvangt bericht van de lokatiewijziging.

Bent u van plan te komen maar heeft u zich nog niet aangemeld stuurt u dan zo spoedig mogelijk een email aan Vogeltrekstation! Bekijik het programma.