Op zaterdag 18 maart organiseren we weer de jaarlijkse projectendag voor (assistent)ringers die deelnemen aan CES, RAS en/of RingMus projecten.

Vanaf 10 uur is iedereen welkom bij het Nederlands Instituut voor Ecologie. Om 10.30 start het lezingenprogramma. de dag duurt tot c. 15.00. 

Op het programma staat een overzicht van de resultaten van de CES projecten in 2016, door Symen Deuzeman (Sovon), een lezing over het kleurringen van mezen, door Janneke Ackermans; Erik Kleyheeg vertelt over de inzet van 'citizen science'om inzicht te krijgen in de kuikenoverleving van wilde eenden;  en Henk van der Jeugd geeft antwoord op de vraag 'Waar overwinteren kleine karekieten en zwartkoppen?'. Ook worden resultaten van de Ring-MUS projecten gepresenteerd. Tijdens een deel van de lunch is er ook een korte bijeenkomst voor leden van de ringersvereniging over de nieuwe statuten. 

Het gehele programma kunt u links op de pagina downloaden. Van 13.00-13.20 is er, tijdens de lunchpauze, Algemene Ledenvergadering van de Ringersvereniging.

Opgeven voor de projectendag via het inschrijfformulier. Lunch reserveren kan tot uiterlijk 14 maart.