Zaterdag 17 maart organiseert het Vogeltrekstation de jaarlijkse projectendag voor (aspirant-)ringers die deelnemen aan CES, RAS, RingMus en/of het zoönoseproject.

Dit jaar staan onder andere een presentatie over de tapuitenkoekoek (Herman van Oosten), de CES-resultaten van 2017 (Symen Deuzeman), een vergelijking van CES en BMP onderzoek aan nachtegalen (Peter Spierenburg) en een zoektocht naar prooiringen (Johan Bos) op het programma. Ook de resultaten van het zoönoseproject en ring-MUS worden gepresenteerd. Het programma kunt u links downloaden

 

De dag duurt van 10.00-15.00 en is bij het NIOO-KNAW in Wageningen. Opgeven voor de projectendag kan via het webformulier.

Tijdens de projectendag bieden we ook een lunch aan tegen gereduceerd tarief (5 euro). Lunch reserveren kan tot uiterlijk dinsdag 13 maart. 

Locatie is NIOO-KNAW in Wageningen.

 

Herman van Oosten is voor zijn lezing geïnteresseerd in meldingen van tapuitenkoekoeken. Indien u nog (oude) gegevens heeft over koekoeksjongen bij tapuiten als waardvogel, wilt u dan contact opnemen met Herman?  herman_vanoosten@yahoo.co.uk