Zaterdag 19 maart 2022 organiseert Vogeltrekstation een projectendag. Deze dag zal plaatsvinden in Nieuwegein. Deze dag is speciaal voor assistenten, aspiranten en ringers die actief zijn binnen CES, RAS, Ring-MUS en/of het Zoönose-project. Omdat het door de coronapandemie twee jaar lang niet mogelijk is geweest elkaar 'live' te ontmoeten, stellen we de projectendag ook open voor ringers die (nog) niet aan onze projecten meedoen, zodat u het 'ringersdaggevoel' dat we node gemist hebben, misschien een beetje kunt beleven. Echter, vol is vol, er is plaats voor maximaal 120 deelnemers.

Klik hier om aan te melden!
Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 maart 2022. De lunch wordt verzorgd eventuele dieetwensen graag aangeven in het aanmeldformulier.

Op de projectendag worden presentaties gegeven over bovengenoemde projecten, met aandacht voor resultaten, tips en discussie. Daarnaast is er een leuke inhoudelijke lezing over kleurringen bij steenlopers en hebben we een Vogeltrekstation Quiz gemaakt als afsluiter van de dag. Inloop start om 10.00 en we sluiten af om 15.00.