Via dit webformulier meldt u zich aan voor een van de zangvogel certificeringbijeenkomsten in 2020. Er is op elke bijeenkomst ruimte voor 9 deelnemers, behalve op Schiermonnikoog, hier is ruimte voor 6. Vol is vol!

Deze bijeenkomst is alleen geschikt voor zangvogelringers. Aspiranten zijn ook welkom om deel te nemen, maar ringers gaan voor als de dag vol is. Een week of twee van te voren krijgt u een document met alle informatie betreffende de dag opgestuurd. 

Dit webformulier houdt niet het aantal inschrijvingen per optie bij. Het is daarom mogelijk dat u zich inschrijft voor een dag die al vol is. Hier wordt u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.

Wanneer u een goede beoordling krijgt op een bijeenkomst, kunt u tot maximaal 5 jaar verlenging krijgen van uw certificeringstatus.

In de brief met alle informatie over de dag zelf die we kort voor de dag rondsturen naar alle deelnemers, nemen we ook een lijst op met deelnemers en hun woonplaats en telefoonnummer. Zo kunnen mensen elkaar contacteren over carpoolen bijvoorbeeld. Mogen wij u met naam, woonplaats en telefoonnummer opnemen in de brief?